Goda kunskaper inom rotationsgjutning

Sedan Rotolink grundades år 2005, har vi uppnått alla stora mål vi satt. Tack vare vår professionella personal och välutrustade produktionsanläggningar har vi goda framtidsutsikter och kan sträva efter att utveckla vår verksamhet än mer.

Ett pålitligt företag

Vi har snabbt etablerat ett rykte om tillförlitlighet och strävar efter att upprätthålla samma principer som vi har haft sedan början; snabb leverans och hög kvalitet. Vi ser till att kunden alltid är nöjd med våra tjänster.

 

Våra anställda

 

Vi är medvetna om att en engagerad och motiverad anställd är vår viktigaste resurs och att en god stämning på arbetsplatsen är avgörande för framgång. Därför har vi en rättvis lönesättning och strävar efter att de dagliga uppgifterna ska vara så meningsfulla och intressanta som möjligt.  Vi bemöter potentiella problem med en öppen och konstruktiv attityd.

 

Vision och mål

  • Bevara och utöka vårt kundnätverk
  • Bevara vårt rykte om pålitlighet
  • Bli mer produktiva och effektiva
  • Utöka vår marknad i Skandinavien och Baltikum
  • Utöka vår nettoomsättning och personalAffärsidé och strategi:
 Den grundläggande idén med Rotolink är att använda vårt "Know-How" och expertis för att betjäna våra kunder inom alla aspekter av rotationsgjutning. Vi är det enda rotationsgjutningsvaruhuset i norra Europa, erbjuder alla de viktigaste komponenterna för rotationsgjutning (utom för plaster) och har ett brett utbud av varor. Vår erfarenhet omfattar: design, underhåll och modifiering av formar och rådgivning om rotationsgjutning.

 

 

Thursday the 23rd. .